La Policia Local consolida la plantilla amb la presa de possessió de dos agents

PL nous agents01Aquest matí han pres possessió del seu càrrec com a funcionaris de carrera els agents de policia Josep Crespo i Daniel Hidalgo davant de l'alcalde, el secretari de l'Ajuntament i el cap de la Policia Local. D'aquesta manera, els dos agents consoliden la plaça després de superar el curs de formació i la llicenciatura a l'Escola de Policia de Catalunya i d'haver estat declarats aptes per part del tribunal qualificador durant el seu període de pràctiques a Teià, entre juliol de 2015 i juny de 2016.

Amb la incorporació definitiva d'aquests agents, la Policia Local culmina el procés iniciat el 2010 per cobrir les cinc vacants que tenia aleshores; un procés que s'ha fet de forma esglaonada i que ha conclòs amb l'habilitació dels cinc aspirants que van resultar seleccionats. En aquests moments, doncs, la Policia Local compta amb nou agents amb plaça de funcionari, un agent interí i un auxiliar administratiu. El seu responsable, el sots-inspector Norberto Fernández, ha felicitat els nous agents i els ha desitjat "una llarga estada a Teià i tota mena d'encerts en l'exercici de les seves funcions".
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.