La Cella Vinaria, protagonista d'un programa de TV3

Glops02Un equip de la productora de televisió Imagic Telecom va ser el passat dia 22 de juliol al celler romà de Vallmora per rodar un programa dedicat al món del vi que s'estrenarà a partir del setembre e TV3. Es tracta d'una sèrie didàctica anomenada Glops que pretén acostar la cultura vitivinícola als espectadors. Els directors i presentadors del programa són Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, antics membres de la companyia de teatre còmic Teatre de Guerrilla (a la fotografia, a l'entrada del recinte arqueològic).

La visita a la Cella Vinaria ha estat un suggeriment de l'Agència Catalana de Turisme a través del seu segell Enoturisme Catalunya. En el capítol rodat a Teià, el programa entrevista el director de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, Joan Gómez, per conèixer el fil conductor entre el vi laietà produït en època romana i els actuals vins de la DO Alella.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.