L’obertura de can Llaurador millorarà l’oferta cultural del municipi

3 setembre can LlauradorLa inauguració de can Llaurador, prevista per al pròxim dissabte 10 de setembre a les 19:30 h, permetrà d’ampliar l’oferta cultural del municipi, així com prestar-la en millors condicions. Coincidint amb la rehabilitació de l’antiga masia i l’inici de la nova temporada de cursos, la Regidoria de Cultura i Patrimoni n’ha distribuït la programació entre La Unió i el nou equipament.

Des del punt de vista de la formació, les noves aules i espais de can Llaurador estan equipades amb els recursos audiovisuals necessaris per dur a terme les activitats d’idiomes, informàtica, multimèdia i fotografia. Amb el seu trasllat, la programació de La Unió guanya coherència i s’especialitza en arts com la pintura, la música i la interpretació, i en tallers d’autoaprenentatge, salut i activitat física. A més, la capacitat d’aforament de l’equipament el fan especialment adient per acollir tota mena d’activitats familiars, conferències i exposicions.

Inscripcions
En ambdós casos, l’inici de les activitats és prevista per a la primera setmana d’octubre. Les inscripcions se centralitzen a La Unió, on podreu fer-les presencialment del 13 al 16 de setembre de 17 a 20.30 h o bé la resta de dies, en horari d’atenció al públic de dimarts a divendres, de 18 a 20.30 h.

Can Llaurador
Alguns teianencs i teianenques ja van poder fer un tast del nou equipament, ja que el passat 3 de setembre s’hi va representar l’espectacle de dansa i circ a l’aire lliure Menar, a càrrec de Jordi Català i Roser Tutusaus. Dissortadament, la lesió en viu d’un dels artistes va impedir-los de completar la funció.

A partir de l’octubre, la masia acollirà els cursos reglats de llengua i conversa en alemany, anglès, francès i italià per a tots els nivells (bàsic, intermedi i alt). En canvi, les experiències d’intercanvi lingüístic entre persones voluntàries seguiran fent-se a La Unió.

A can Llaurador s’oferiran també un parell de sessions gratuïtes de desenvolupament competencial: una destinada a confegir i treure el màxim partit del perfil professional de Linkedin, i una altra de preparatòria per superar processos de selecció i afrontar entrevistes de feina. Dins de camp de les humanitats hi ha previstos dos cursos: un de cinema sobre l’star system de Hollywood i un altre d’aproximació a la cultura japonesa.

La Unió
Aquesta tardor La Unió ofereix un ampli catàleg d’activitats centrades en l’exercici físic i els hàbits saludables (estiraments i gimnàstica abdominal hipopressiva), l’estimulació de la memòria (iniciació al bridge), i d’altres habilitats com el ganxet o la cuina (cassoletes i arrossos). En el capítol artístic hi ha tallers de lectura dramatitzada, dibuix i pintura; així com d’introducció al gospel. Entre les activitats familiars d’octubre hi ha una de cuines del món en anglès, i una altra sobre robòtica, programació i electrònica. Per últim i pel que fa al cicle de xerrades de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor n’hi haurà una sobre els contractes de llum i gas, i una altra sobre economia domèstica. En aquesta mateixa línia, la sala d’exposicions de La Unió acollirà fins al 25 de setembre la mostra interactiva Consum. Com som? sobre consum responsable. La inauguració tindrà lloc aquest divendres, dia 9, a les 20 h.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.