La Unió inaugura avui una exposició sobre consum responsable

Consum Com Som altaDes d'avui i fins al 27 de setembre, la Casa Municipal de la Cultura de Teià acollirà l'exposició itinerant i interactiva sobre consum responsable de la Diputació de Barcelona Consum.Com som? La mostra obrirà les seves portes aquest vespre, a les 20h, amb la presència de l'acalde, Andreu Bosch, i de la regidora de Participació, Sílvia Marcos.

L'objectiu de l'exposició, adreçada especialment als escolars d'entre els 8 i els 15 anys, és donar a conèixer els drets de la ciutadania en l'àmbit de consum i promoure actituds de consum responsable. Qui vetlla per nosaltres com a consumidors? Quins són els nostres drets? On i com podem consumir responsablement? Quina informació ens dóna l'etiquetatge dels productes? Aquestes quatre preguntes són les que es responen als diferents plafons que té la mostra, que estarà oberta al públic a la La Unió fins al 27 de setembre. Clicant en aquest enllaç us podeu descarregar la guia didàctica de l'exposició.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.