Can Llaurador oferirà nous serveis i serà la seu de la Regidoria de Cultura

sala conferènciesLa inauguració, demà a les 19:30h, del nou Espai de can Llaurador comportarà el trasllat a la masia d’alguns serveis existents fins ara en altres dependències municipals, així com la creació d’altres de nous.

En concret, canvien d’ubicació tant la Regidoria de Cultura com l’Oficina Municipal de Català, que fins ara ocupaven sengles espais a La Unió i l’Ajuntament. El seu trasllat inclou també el personal administratiu afecte a cada àrea, amb el qual s’espera dinamitzar el nou equipament i atendre’n parcialment l’horari d’obertura. El titular de Cultura, Francesc Ribas, confia que la ubicació de la seu administrativa de la Regidoria a can Llaurador contribuirà a impulsar la projecció de l’equipament de forma progressiva: “de mica en mica anirem ampliant horaris i activitats”.

Aula d’estudi
Entre els serveis de nova creació hi destaca l’aula d’estudi. Tindrà connexió wifi i ocuparà en època d’exàmens un espai polivalent situat a la planta superior, amb accés directe des del carrer a través de la façana lateral. L’adaptabilitat i la multiplicitat d’usos, precisament, són alguns dels punts forts del nou equipament, ja que està dotat amb despatxos i sales de reunions i conferències de dimensions diverses a disposició de les entitats que les sol·licitin. En aquest sentit, Ribas explica que el passat mes de juliol ja van ser convocades per explicar-los les característiques dels espais i l’operativa de funcionament.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.