L’Ajuntament renova el servei d’agent cívic

IMG 20160913 WA0000L’Ajuntament de Teià va renovar la setmana passada la prestació del servei d’agent cívic urbà amb l’adjudicació d’un nou contracte anual. A l’acte de signatura van assistir l’alcalde, Andreu Bosch, el sotsinspector de la Policia Local, Norberto Fernández, i el conseller delegat del centre especial de treball Metròpolis, Josep Roset.

Des de l’any 2013 Teià disposa d’un servei d’agent cívic amb l’objectiu d’acostar l'administració al ciutadà i de vetllar per l’observança de les ordenances municipals i l’ús cívic dels espais públics. Aquestes funcions són cobertes per persones amb alguna discapacitat, amb la finalitat social d’afavorir la seva inserció en el món laboral.

30 hores a la setmana
La durada del nou contracte s’estableix pel termini d’un any, un import de 20.709€, IVA inclòs, i una jornada de treball de 30 hores setmanals distribuïdes de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30h i dimarts i dijous de 17.30 a 19.30h.

Amb presència constant al carrer, l’agent cívic realitza tasques d'informació, sensibilització i promoció de les actituds cíviques, amb especial atenció a les normes de convivència, l’estacionament de vehicles, la recollida d’excrements de mascotes domèstiques i el reciclatge de residus. En coordinació amb la Policia Local, aquesta persona també s’encarrega de detectar i comunicar anomalies i incidències a la via pública.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.