Tot a punt per celebrar dissabte el Dia de la Gent Gran

cartellGGJa és a punt el programa d’activitats del Dia Internacional de la Gent Gran que se celebrarà a Teià aquest dissabte. El plat fort de la jornada tindrà lloc a partir de les 19h a La Unió. Serà en motiu de l’acte que recull el testimoni de l’antic Homenatge a la Vellesa, en què l’Ajuntament oferirà un berenar i una actuació musical a tots els assistents a càrrec de la Banda Municipal i, a continuació, lliurarà un obsequi a totes les persones majors de 74 anys: una mostra de fragàncies elaborades especialment per a l’ocasió per l’empresa Ainea Perfums. A més dels acompanyants, la regidora de Gent Gran, Sílvia Marcos, anima a prendre part en la diada tots els teianencs, independentment de la seva edat.

Programa d’actes
El Dia Internacional de la Gent Gran posarà l’accent en l’envelliment actiu i saludable. Per això al matí s’ha programat una caminada guiada per Jaume Sabatés pels voltants de la població, que cadascú podrà fer al seu ritme. La sortida serà a les 10h, al parc de can Godó.

A les 12h, la sala gran de La Unió serà l’escenari d’una sessió de gimnàstica a càrrec de Begoña Janer, a la qual ja ha confirmat la seva assistència un grup de residents de l’ANMA acompanyat de l’educador social del centre. En acabat, els participants d’una i altra activitat podran gaudir d’un aperitiu a la mateixa Casa de Cultura.

Desmuntar els tòpics
Desmuntant els tòpics de la vellesa és el títol de la xerrada que farà a les 17h la treballadora social Fina Viturtia a La Unió. Viturtia farà un breu repàs als factors de risc i de protecció per a un envelliment més saludable i qüestionarà les idees i creences errònies respecte d’aquest procés. La sessió té com a objectiu modificar determinades formes de pensar que condicionen la conducta i l’estat d’ànim de les persones grans ja que, tal com fa la dita, “tal penses, tal fas”. Al llarg de la conversa s’introduiran elements de judici que ajudin a rebutjar sentiments negatius lligats al pas del temps i que vagin en la línia de l’acceptació d’una vellesa lliure de tabús i prejudicis. Es parlarà sense embuts de bellesa, d’edat cronològica, de sexualitat, de dependència, i de recursos sanitaris i econòmics, entre d’altres coses.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.