L’Ajuntament licitarà dues noves parades al Mercat

30 09 2916 Mercat03Divendres passat, l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, es va entrevistar a l’Ajuntament amb el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, i el cap de l’Oficina de Fires i Mercats, Francesc Xavier Torrents, per parlar de les necessitats del comerç minorista local. De la reunió va sortir el compromís d’elaborar una enquesta el mes de gener als teianencs sobre els hàbits de consum en el sector de l’alimentació que serà sufragada íntegrament per la Diputació.

A continuació, els tres van fer un tomb plegats pel Mercat Municipal per conèixer-lo i intercanviar impressions amb els paradistes. Durant la seva estada, el diputat Isaac Albert va piular al seu compte de Twitter: “Avui a Teià per parlar del seu mercat centenari. Molta feina feta, molta per fer. Una aposta pel producte de qualitat i de proximitat”.

Al llarg de la visita, l’alcalde va fer dos anuncis més: va explicar que l’Ajuntament destinarà 9.200€ a arranjar el frontal que presideix la façana de l’edifici del Mercat, i que aviat es licitaran de nou les dues parades que encara resten buides. “Les dues coses es faran a mitjan octubre”, va dir l'alcalde. Segons Bosch, “el frontal no només inclou la restauració del vitrall de l’antic escut de Teià. També es contempla la substitució dels finestrals de sota amb suports de fusta per alumini verd per filtrar els raigs de sol”.

Programa OPERA
El concurs per adjudicar aquests dos nous punts de venda es regirà per les mateixes bases que la convocatòria anterior, d’acord amb les prescripcions establertes pel programa OPERA de la Diputació de Barcelona. Aquesta línia de suport, a la qual s’ha acollit l’Ajuntament, preveu atorgar una llicència d’ús exempta de taxes durant un termini de dos anys als seus beneficiaris, amb l’objectiu de completar l’activitat del Mercat i afavorir l’ocupació dels autònoms. El programa també inclou un curs de formació especialitzada per a les persones adjudicatàries.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.