Ja és aquí el programa de Festa Major

Festa MajorL’Ajuntament de Teià ja ha començat a repartir per les bústies el programa de la Festa Major de Sant Martí, amb multitud d’activitats previstes entre el 2 i el 20 de novembre.

Tant la portada com les il·lustracions del llibret són obra de l’artista teianenca Laura Soler, dibuixant especialitzada en animació en 3D. En concret, l’obra triada es titula Deteiàdament i va formar part de l’exposició Teià Polièdric que es va realitzar a La Unió el passat mes de juliol. Ara, Soler l’ha acolorida especialment per a l’ocasió. Hi apareixen llocs emblemàtics de la població com l’església parroquial, els gegants, el Sant Crist, el Mercat Municipal, la Biblioteca, la Palma o el parc de can Godó. De la mà d’un noiet en patinet i el seu gosset, i d’una parell d’avis asseguda en un banc de la Riera, al seu interior trobarem el calendari i la descripció de les diverses activitats de la Festa Major.

“N’hi ha de tots colors i per a totes les edats: propostes culturals, esportives, familiars i juvenils”, explica el regidor de Cultura, Francesc Ribas. El programa és fruit del treball de la Comissió de Festes i la implicació d’un bon grapat de veïns i entitats del poble, a les quals l’Ajuntament vol agrair la seva implicació. Per a Ribas, l’associacionisme “és el tret diferencial de Teià, i això fa que més d’un 70% de la programació sigui de producció local”.

En total, són trenta les entitats i col·lectius que hi han treballat, com trenta són també els anys que complirà la Trobada de Gegants, i trenta els anys de vida de l’Esplai Itaca. Per celebrar-ne l’aniversari, el pregó inaugural del dia 4 de novembre serà cosa seva. I ja han avançat que serà “participatiu i teatral”.

Novetats
La columna vertebral de la Festa Major reposa sobre tot un seguit d’activitats tradicionals d’arrel popular, però al seu entorn apareixen cada any noves iniciatives que l’enriqueixen i la fan més atractiva. Enguany és el cas del cercatapes del dia 11, del sopar de nassos del dia 12, de les exposicions de Joan Casellas a La Unió i de la història local del tèxtil a can Llaurador, o de les jornades de portes obertes del celler romà i del nou Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora del cap de setmana del 19 i 20 de novembre.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.