Convoquen un concurs de fotografia sobre la Festa Major a Instagram

instagram01S' organitza un concurs de fotografia sobre la Festa Major de Sant Martí. El concurs s’iniciarà demà divendres, 4 de novembre, i finalitzarà el dia 13.

Els concursants podran realitzar tantes fotografies com vulguin de les activitats o situacions que es generin a l’entorn de la festa la Festa Major de Teià, i hauran d’etiquetar-les amb el hashtag #fotomajor16.

Els convocants han establert un primer premi de 100€ i un segon de 80€. A més, el jurat podrà atorgar un accèssit si ho considera oportú, tenint en compte el nombre de likes així com l’originalitat de la imatge i el seu valor estètic.

Per participar-hi cal tenir 12 anys o més, en el benentès que les persones de menys de 18 anys hauran de tenir el consentiment dels seus pares o tutors. A més, s’ha de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’ús d’aquesta xarxa social. En aquest sentit, l’organització es reserva el dret de rebutjar fotografies i missatges que consideri ofensius, discriminatoris o que perjudiquin la imatge institucional de l’Ajuntament.

Selecció de les propostes guanyadores
La selecció de les propostes guanyadores es farà entre els dies 17 i 18 de novembre per donar oportunitats a les fotografies presentades els darrers dies.

Els participants es fan responsables davant de tercers de qualsevol reclamació per drets d’imatge, amb total indemnitat per a l’Ajuntament, que esdevindrà el propietari de les obres premiades.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.