Tornen les Jornades d’Ocupació d’Alella, El Masnou i Teià

II JORN OCUPACIODesprés de la bona acollida del passat mes de març, els ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià han tornat a programar unes noves Jornades d’Ocupació. La nova edició consta de tres sessions que tindran lloc consecutivament entre el 30 de novembre i el 2 de desembre en cadascun dels municipis.

La iniciativa s'adreça a la població de les tres poblacions que es troben desocupades amb l’objectiu de posar al seu abast un seguit d’eines per interactuar amb solvència amb el mercat laboral. Tot i que l’índex d’atur s’ha reduït en el darrer any fins a situar-se en el 8% de la població activa a Alella, el 10,6% al Masnou i el 8,5% a Teià, segons l’últim informe del Consell Comarcal en aquests moments encara hi ha prop de 1.700 persones a la recerca de feina: 315 a Alella, 1.146 al Masnou i 226 a Teià. Per això cap dels tres ajuntaments no vol abaixar la guàrdia.

Amb final a Teià
Les Jornades són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. La inauguració oficial és prevista per al pròxim dimecres 30 de novembre, a les 15:30h, a l’Edifici Centre del Masnou. Seguidament tindrà lloc una conferència que duu per títol Actituds, en què el formador i consultor Jan Martínez oferirà consells per millorar la nostra capacitat d’oratòria per afrontar situacions negatives, i a les 17:30h es farà un taller d’imatge personal impartit per la psicòloga Maricel Ruiz.

L’endemà dijous, les Jornades es traslladaran a Alella. A les 9:30h, el Centre Cultural can Lleonart acollirà una conferència de l’assessor d’imatge Abel Cifuentes sobre com projectar la personalitat a través de l’aspecte facial, l’olor i la roba, entre més. A les 16h, la sessió es reprendrà amb un taller per aprendre a encarar els processos de selecció, a càrrec del coach Òscar Boule. A la mateixa hora, però al Masnou, tindrà lloc un taller sobre la gestió de recursos humans en un procés de selecció des del punt de vista de les empreses.

L’últim dia, divendres 2 de desembre, a les 9:30h, l’Espai Can Llaurador de Teià acollirà un taller titulat Seguretat i confiança personal en la recerca de feina, a càrrec de Daniel Llaudet, psicòleg i expert comunicació no verbal de l’empresa Desenvolupament Humà. Durant la sessió es treballarà la confiança personal i com suplir amb talent les creences i pors que ens limiten.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.