Teià recull 6.000 quilos d’aliments per al Gran Recapte

aliments01Els veïns i veïnes de Teià es van bolcar amb la campanya que es va dur a terme els passats divendres i dissabte a favor del Banc dels Aliments. En total es van omplir tretze banyeres i mitja. Això són prop de 6 tones de queviures, una part de les quals es destinaran a cobrir les necessitats bàsiques de diverses famílies i persones que viuen soles al municipi i que travessen per dificultats.

A Teià, el Gran Recapte és una iniciativa solidària impulsada per Càritas, en col·laboració amb l’Ajuntament. Aquest és el segon any que s’hi realitza, després que alguns dels seus membres van participar com a voluntaris en una primera experiència de prova a Premià el 2014. Enguany, la campanya ha comptat amb dos punts de recollida -un al Mercadona (divendres i dissabte) i un altre davant del Mercat Municipal (dissabte al matí)- i ha implicat una trentena de col·laboradors, entre voluntaris i personal de la Brigada.

“Ha estat una experiència molt gratificant”, explica una de les coordinadores de la campanya, Rosa Maria Creus, la qual vol fer extensiu l’agraïment de Càritas a tothom qui ho ha fet possible: donants particulars, voluntaris, treballadors públics i responsables de l’hipermercat.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.