Crida a formar part de la Comissió de seguiment del Pla de Participació

Tag participacióLa segona reunió del Pla de Participació Ciutadana tindrà lloc el pròxim dimecres 14 de desembre a les 19:30h a la sala gran de La Unió. L’ha convocada l’Ajuntament amb un sol punt a l’ordre del dia: constituir la Comissió de Seguiment del Pla. Aquesta Comissió estarà formada per tots els veïns i veïnes majors de 16 anys que s’hi vulguin apuntar i té com a finalitat seguir de prop el procés d'elaboració del Pla i garantir-ne la transparència.

Durant la trobada se’n fixarà la regulació interna i se'n detallaran les funcions. Tal com explica la directora de Civis Govern Obert, Marta Martorell, és previst que la Comissió es reuneixi entre 4 i 5 vegades des d’ara i fins a Setmana Santa. “Els seus membres estaran assabentats en tot moment de les evolucions del procés i tindran accés amb caràcter previ als informes parcials que es vagin generant”.

L’objectiu és que hi participin ciutadans associats i no associats. “Dedicarem aquest primer dia a conèixer-nos, explicar-los la metodologia de treball i presentar-los el cronograma de passos a fer en els pròxims mesos”. Aquest calendari contempla una primera fase de diagnosi que s’allargarà fins al febrer, durant la qual es realitzaran una vintena d’entrevistes tant a persones com a col·lectius representatius de la població, d’acord amb l’opinió de la Comissió de Seguiment. Del contingut d’aquestes converses s’obtindrà la fotografia de com és i com funciona la participació a Teià.

Fase propositiva
A partir de llavors s’encetarà la fase de propostes “per mantenir i potenciar allò que fem bé”, “corregir allò que fem malament” i “posar en marxa allò que no fem i hauríem de fer”. Aquesta segona etapa es preveu de finalitzar abans de juny, quan el document hauria de quedar enllestit i ser elevat al ple municipal per a la seva aprovació. Un cop acomplert aquest tràmit, l’Ajuntament farà seu el Pla de Participació i l’integrarà en les seves polítiques públiques de manera transversal a totes les àrees.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.