Tot a punt per a la Marató de TV3

ictusLa Marató de TV3 celebra els 25 anys amb una edició dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Aquesta tarda mateix, a les 18:15h, al Casal de la Gent Gran de Teià es farà una xerrada sobre l’ictus a càrrec de la Fundació Marató de TV3, i durant tots aquests dies seran diversos els establiments comercials de la població que disposaran de guardioles per recollir donatius.

Activitats familiars i concert solidari
Amb tot, el gruix de les activitats de sensibilització es descabdellarà durant el pròxim diumenge, dia 18. A les 10h, l’Agrupació de Defensa Forestal farà una excursió guiada per les fonts del terme, i entre les 11h i les 13h el parc de can Godó acollirà una paradeta de venda de xapes solidàries amb el lema Teià amb la Marató i hi haurà també un taller de xapes personalitzades organitzat per l’AMPA de l’escola El Cim, així com diversos jocs de cucanya preparats per l’Esplai Itaca. A més, els membres de l’ADF Teià vendran tions i diverses peces d’artesania en fusta per contribuir a la causa.

El mateix diumenge, a partir de les 13:30h, a l’església parroquial tindrà lloc el tradicional Concert Solidari, amb l’actuació de les corals Esclat i Picarol, i dels cors Atàlia i Jove.

Activitats realitzades
Les accions de suport a la Marató fa dies que han començat. La Biblioteca, per exemple, ha muntat una parada de llibres de segona mà i el Club Excursionista Teià va organitzar el passat diumenge una sortida de senderisme exprés per col·laborar-hi.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.