100 anys de 'Pastorets' a Teià

Pastorets01El passat divendres, dia 16, es va inaugurar al teatre de La Flor de la Palma una exposició sobre la història dels Pastorets a Teià. La mostra coincideix amb el centenari de l’estrena a Barcelona el 1916 de la versió escrita per Josep Maria Folch i Torres d’aquest clàssic del teatre popular típic de Nadal. “Tret d’una sola vegada, la seva obra és la que sempre s’ha fet a Teià en les més de vint ocasions que s’ha representat”, explica el regidor de Cultura, Francesc Ribas. “Per això són els nostres Pastorets”.

Fotografies, decorats i attrezzo
L’exposició de La Palma està presidida per unes lones de gran format impreses amb imatges representatives de tots aquests anys aportades per molts veïns i veïnes, i incorpora alguns decorats i diversos elements d’utillatge i vestuari. Per habilitar la sala, els organitzadors han retirat totes les butaques de la platea.

El dia de la inauguració, els assistents van poder gaudir de tres fragments de l’obra amb els dimonis, els pastors i els àngels com a protagonistes. Si la voleu visitar, serà oberta aquest divendres, 23 de desembre, i el dia 30, de 18h a 20h, i dissabte 24, diumenge 25 i el dia de Sant Esteve de 12h a 14h.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.