Dues imatges de Teià, premiades al concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Fotos Teià PSLJa està disponible el nou calendari del Parc de la Serralada Litoral. La seva distribució és gratuïta entre els veïns dels municipis que en formen part i les persones interessades només han de passar a recollir-lo pel seu Ajuntament abans no s’exhaureixen les existències.

El calendari il·lustra els mesos de l’any 2017 amb una selecció de les millors imatges que es van presentar al vuitè concurs de fotografia d’aquest espai natural. Entre les imatges premiades n’hi ha dues de captades a Teià: la titulada Mar y montaña, de Juan Miguel Guzmán, que va obtenir el segon premi del jurat, i La mirada de la Serralada, que es va endur el premi del públic, d’Ivan García.

Premiats PSLActe de lliurament
L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar la setmana passada a la seu del Consorci del Parc, a Can Magarola. La vetllada va ser presentada per l'escriptor i periodista Rafael Vallbona i va comptar amb la presència del president del Consorci, Andreu Bosch, i de l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco.

Les 187 fotografies admeses a concurs van projectar-se sobre la façana de la masia, amb un gran impacte visual. Si voleu, podeu veure un àlbum amb totes les imatges clicant aquest enllaç.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.