Sortegen 1.000€ en vals de compra a les botigues del poble

sorteig NadalLa campanya El Comerç i el Nadal et faran un bon regal ha finalitzat aquest migdia amb el sorteig que ha tingut lloc a les 13h a la sala de plens de l’Ajuntament, amb la presència de l’alcalde, Andreu Bosch, i del secretari de la corporació.

En total s’hi han sortejat 10 premis de 100€ euros en vals de compra. Cada premi consta de 5 vals per valor de 20€ que es podran bescanviar fins al 13 de febrer per productes o serveis a les botigues i negocis adherits.

Els tiquets guanyadors corresponen a compres realitzades a l’Autoservei Casals, Aviram Carnisseria Núria, Ca la Rosi, Carns J. Mónico (2 premis), Ferreteria Roca Ribes, Forn de llenya Mateu, Forn Nou, Pastisseria Biel, i Queviures Marcual.

Les persones afavorides per la sort seran avisades a través del telèfon que van indicar en la butlleta i podran recollir els vals de compra a l'Ajuntament. Per participar-hi només s’havia de fer una despesa superior a 5€ en qualsevol dels trenta establiments adherits a la campanya, que ha tingut una gran seguiment per part del públic al llarg de les quatre setmanes que ha estat en vigor.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.