L’escola El Cim organitza dues jornades de portes obertes

cim02Aquest mes de febrer, l’escola pública El Cim de Teià organitza dues jornades de portes obertes per als pares i mares d’alumnes, tant per als actuals com per als futurs. No es tracta només d’ensenyar el centre, sinó d’explicar què s’hi fa. Per això s’han triat dues dates amb contingut i enfocament diferents: el divendres dia 3, de 16.45h a 19h, i el dijous dia 16, de 15h a 16h.

La primera sessió es farà fora de l’horari lectiu i tindrà un caire molt distès. Segons la directora del centre, Aurora Perea, “la finalitat és que els visitants puguin conèixer-lo des de tres punts de vista: el dels mateixos pares i mares, el del professorat i el dels alumnes”. Aquell dia, els adults es distribuiran en grups reduïts i els nens i nenes els proposaran una mena de gimcana mentre els acompanyen per les diverses instal·lacions de l’escola. No hi ha, però, cap afany competitiu; sinó la voluntat que la visita sigui participativa i enriquidora.

Comunitat d’aprenentatge
La segona jornada de portes obertes tindrà lloc el dia 16 i ha estat especialment concebuda perquè els visitants vegin l’escola en funcionament, però amb uns altres ulls. En aquesta ocasió, el guiatge anirà a càrrec dels membres de la comunitat d’aprenentatge: persones voluntàries (pares, mares, avis, germans, veïns del poble...) que hi col·laboren periòdicament i aporten part dels seu temps i el seus coneixements a les aules. A més d’aquests grups interactius, el dia 16 també es donaran a conèixer altres iniciatives com l’apadrinament lector, les tertúlies dialògiques i els jocs cooperatius.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.