L’escola El Cim organitza dues jornades de portes obertes

cim02Aquest mes de febrer, l’escola pública El Cim de Teià organitza dues jornades de portes obertes per als pares i mares d’alumnes, tant per als actuals com per als futurs. No es tracta només d’ensenyar el centre, sinó d’explicar què s’hi fa. Per això s’han triat dues dates amb contingut i enfocament diferents: el divendres dia 3, de 16.45h a 19h, i el dijous dia 16, de 15h a 16h.

La primera sessió es farà fora de l’horari lectiu i tindrà un caire molt distès. Segons la directora del centre, Aurora Perea, “la finalitat és que els visitants puguin conèixer-lo des de tres punts de vista: el dels mateixos pares i mares, el del professorat i el dels alumnes”. Aquell dia, els adults es distribuiran en grups reduïts i els nens i nenes els proposaran una mena de gimcana mentre els acompanyen per les diverses instal·lacions de l’escola. No hi ha, però, cap afany competitiu; sinó la voluntat que la visita sigui participativa i enriquidora.

Comunitat d’aprenentatge
La segona jornada de portes obertes tindrà lloc el dia 16 i ha estat especialment concebuda perquè els visitants vegin l’escola en funcionament, però amb uns altres ulls. En aquesta ocasió, el guiatge anirà a càrrec dels membres de la comunitat d’aprenentatge: persones voluntàries (pares, mares, avis, germans, veïns del poble...) que hi col·laboren periòdicament i aporten part dels seu temps i el seus coneixements a les aules. A més d’aquests grups interactius, el dia 16 també es donaran a conèixer altres iniciatives com l’apadrinament lector, les tertúlies dialògiques i els jocs cooperatius.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.