Publiquen la nova guia educativa de Teià 2017

GuiaCom cada any per aquestes dates, l’Ajuntament acaba de publicar la guia educativa de Teià Anem a escola!: un tríptic amb informació de tots els centres d’educació formal dels 0 als 16 anys que hi ha al poble, des de les escoles bressol Bambi i Els Galamons fins a l’Institut Turó d’en Baldiri, passant per l’escola El Cim.

Per a la regidora d’Educació, Montse Riera, “aquesta guia és especial perquè tres dels centres estan d’aniversari: la llar d’infants Bambi fa 50 anys, i l’Institut i Els Galamons en fan 10. L’escola El Cim no hi posa un zero, però 44 anys de vida també són per celebrar-los”.

La finalitat de la guia Anem a escola! és donar a conèixer els projectes educatius de cada centre abans no s’obrin els respectius terminis de preinscripció per al curs 2017-2018. Al fulletó es detallen els horaris, els recursos i les característiques de cada equipament escolar, així com el serveis i les activitats curriculars i complementàries que s’hi ofereixen (llengua estrangera, esports, sortides...).

Per a Riera, “els teianencs som persones privilegiades perquè les nostres escoles estan al capdavant en transmissió de valors i resultats acadèmics. Són escoles modernes amb projectes innovadors, inclusives, diverses i compromeses”.

Portes Obertes El CimNoves jornades de portes obertes
La distribució de la guia educativa de 2017 coincideix amb la celebració d’una nova jornada de portes obertes a l’escola El Cim demà dijous, dia 16, després que ja se’n va fer una el passat 3 de febrer.

Aquesta nova jornada ha estat especialment concebuda perquè els visitants vegin l’escola en funcionament, però amb uns altres ulls. El guiatge anirà a càrrec dels membres de la comunitat d’aprenentatge: persones voluntàries (pares, mares, avis, germans, veïns del poble...) que hi col·laboren periòdicament i aporten part dels seu temps i el seus coneixements a les aules. A més d’aquests grups interactius, el dia 16 també es donaran a conèixer altres iniciatives com l’apadrinament lector, les tertúlies dialògiques i els jocs cooperatius.

Institut 4 marçTambé l’Institut Turó d’en Baldiri obrirà les seves portes el pròxim dissabte 4 de març, de 10 a 13h. A les 11.30h tindrà lloc una xerrada informativa per als pares i mares d’alumnes de 6è de primària i a les 12.30h es farà el lliurament dels premis del concurs de fotografia Teià, un poble en valors i sostenible, convocat per la Regidoria d’Educació.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.