Festa de l'esport

040620112718El passat dissabte 4 de juny de 2011 va tenir lloc la X Festa de l´Esport de Teià, dita activitat estava organitzada per l´Ajuntament de Teià amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i les entitats locals de L´Associació Esportiva Teià i el Teià Futbol 5.

En aquesta edició la festa es va iniciar amb l’exhibició de les activitats infantils del Poliesportiu de Style dance i multiesport, amb una participació aproximada de 40 esportistes. Seguidament vam continuar amb una Màster Class d’aeròbic i pilates pels adults i un taller de globuflexia i un inflable per tots els menuts que van gaudir d’allò més amb les figures inversemblants del globus i la voluptuositat del inflable. Finalment vam acabar la jornada de matí amb un petit refrigeri, on recobrar l’energia perduda i ofegar la set del matí.

Per la tarda vam donar inici a la jornada amb una vessant una mica més competitiva amb 3x3 de bàsquet i posteriorment es va disputar el torneig de futbol sala amb la participació obligatòria per equip d´un participant menor de 16 anys, un major de 35 anys i una participant femenina.

La valoració de la jornada va ser molt positiva amb una participació al voltant d´unes 250 persones, el qual van gaudir d´una gran varietat d´activitats.

Regidoria d´Esports.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.