Tast de vins i productes per celebrar els 100 anys del Mercat Municipal

Mercat vellAquest dissabte tindrà lloc l’acte de cloenda dels actes de celebració del centenari de la construcció del Mercat Municipal amb el descobriment d’una placa en què se n’explica la història i una copa de vi de la DO Alella a càrrec de l’Ajuntament.

La cita és a les 13h i immediatament després del brindis els paradistes del Mercat oferiran un petit tast gastronòmic i aplicaran descomptes en alguns dels seus productes.

Plànols mercatPlafó històric
A la façana exterior del Mercat existeix una cartellera amb una sanefa d’obra que ha romàs buida durant molts anys. A partir d’ara, aquest espai acollirà un plafó commemoratiu que repassa els 100 anys de vida d’aquest equipament.

El plafó mostra l’evolució de l’edifici a través d’un recull de fotografies antigues, acompanyades d’una descripció històrica que ha comptat amb la col·laboració de l’Arxiu Històric dels germans Jordi i Josep Maria Balada. El relat abasta des de l’existència prèvia de la plaça del born, en època medieval, fins a les remodelacions dels darrers anys, passant per les dificultats de la Guerra Civil, l’estraperlo i l’autarquia.

Parades lliures
D’altra banda, l’Ajuntament ha aprovat una pròrroga fins al 6 de març perquè les persones interessades puguin presentar les seves sol·licituds per optar a les dues parades que en aquests moments hi ha vacants al Mercat. En conseqüència, també s'amplia el termini màxim per posar en marxa l'activitat, que passa del 28 d'abril al 26 de maig.

Les parades s’ofereixen amb una bonificació del 100% de taxes municipals durant dos anys i els seus concessionaris comptaran amb el suport de la Diputació de Barcelona en matèria de formació i pla de negoci, a través del programa Opera.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.