El Poliesportiu i el Casal de Joves se sumen a la festa de Carnestoltes

carnestoltesDemà dimarts comencen a Teià les activitats programades en motiu de la festa Carnestoltes, en aquest cas, al Poliesportiu El Cim. L’equipament celebra una setmana de portes obertes en què qualsevol persona podrà realitzar fins a dues activitats dirigides de forma gratuïta. De cara a fer tabola i passar-s’ho bé, el Poliesportiu ha organitzat quatre jornades temàtiques de disfresses: dimarts s’hi haurà d’anar amb sabates diferents a cada peu; dimecres, o bé vestits de nadons o bé amb pijama; dijous, com cadascú vulgui, i divendres, amb malles i escalfadors dels anys 80.

Rua i ball de Carnaval
A partir de dijous, la Regidoria de Cultura en prendrà el relleu. Aquell dia, a les 17h, l’aula d’art Artistraç farà a La Unió un taller gratuït de màscares adreçat a nens i nenes a partir de 6 anys. Els infants podran lluir les seves creacions dissabte 25 en la rua i el ball de Carnaval. La cercavila començarà a les 17h a la cruïlla de la Riera amb el carrer de Josep Puigoriol i estarà amenitzada pels Tabalers dels Dimonis. A les 17.30h és previst que la comitiva arribi al parc de can Godó, on l’Esplai Itaca i els Corresponsals de l’Institut oferiran un berenar i xocolata desfeta a preus populars coincidint amb el ball i el concurs de disfresses.

Carnaval 2017Activitats per als joves
Divendres al vespre, el Casal de Joves organitza un sopar i una sessió de cinema a les 20.30h: es tracta que cadascú porti la carmanyola i una pel·lícula, i entre tots en triaran una per veure.

Dissabte a les 21.30h, un cop acabat el ball de Carnaval de can Godó, el Casal acollirà un concurs de disfresses exclusivament per als joves -s’hi pot participar sol, en parell o comparsa- i després hi haurà discoteca fins a mitjanit.

La cosa no acaba aquí, perquè diumenge 26, a partir de les 18h, el Casal fa una crida als nois i noies de més de 7 anys a participar en el concurs Got Talent que se celebrarà a La Unió per demostrar habilitats de tota mena: des de cantar, ballar, explicar històries, endevinalles o acudits, fins a fer trucs de màgica o números de circ i bottle flip, entre d’altres.

Dimecres de cendra
Després de cremar el rei Carnestoltes arribarà la Vella Quaresma, que romandrà a la porta de ca la Cecília fins a Setmana Santa. La hi penjaran l'1 de març, i cada dimecres a les 17h li tallaran una cama.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.