Convoquen un concurs per posar lletra a la cançó de Festa Major

Cartell lletristaLa Regidoria de Cultura acaba de fer pública la convocatòria d’un concurs per escriure la lletra d’una cançó per a la propera Festa Major de Sant Martí. El regidor de l’àrea, Francesc Ribas, explica que “hi poden participar tots els veïns i veïnes de Teià majors de 12 anys” i que “la lletra ha de representar l’esperit de la festa”.

El termini per presentar-hi propostes finalitza el 16 d’abril i s’ha establert un premi de 150 euros per a la composició guanyadora, que serà musicada per Bernat Antolín de Eguía i interpretada per la Banda Municipal de Música. Més endavant es convocarà un càsting per trobar un intèrpret que li posi veu i la gravi en un estudi.

Veredicte, el 30 d'abril
L’avaluació dels treballs correrà a càrrec d’un jurat format pel regidor de Cultura, el compositor Bernat Antolín de Eguía i la directora de la Banda Municipal de Teià.

La lletra escollida serà presentada en societat el 30 d’abril, coincidint amb l’acte de lliurament dels premis de la fase local de la Mostra Literària del Maresme.

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquest enllaç.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.