L’ADF de Teià presenta la campanya d’estiu

adf2011Oficialment l’ADF dona inici a la campanya d’estiu amb unes fotografies on es presenten els vehicles i els voluntaris que treballaran aquesta temporada. El punt triat aquest any per fer la concentració ha estat l’aparcament del Cementiri Municipal el dia 23 de juny.

A més dels voluntaris de l’ADF i membres de la policia local,  enguany s’ha comptat amb la presència de la regidora de medi ambient, la Teresa Casellas, el cap de la policia local, l’inspector Guillermo Vicente i el cap operatiu de l’ADF de la Conreria, en Josep Ballester.

Per la lluita contra els incendis forestals es compta amb un vehicle pick-up amb kit de 400 l, un tractor amb cisterna de 3000 l, un remolc amb bomba i dipòsit de 600 l i un vehicle tot terreny per transport de maquinaria i voluntaris. Cal afegir la novetat d’aquest any: un camió elèctric amb dipòsit de 300 l i amb grup d’alta pressió. Tots aquests equips són propietat de l’Ajuntament i de l’ADF.

La vintena de voluntaris de l’ADF, encara que tinguin disponibles aquest aparells, pensen i esperen dedicar el cent per cent del seu temps a tasques de prevenció, com pot ser el manteniment de camins i punts d’aigua situats als boscos de Teià.

Des de l’ADF es fa una crida als teianencs a que evitin tota activitat susceptible de produir un incendi forestal i de trucar al telèfon 112 o a la policia local per qualsevol indici d’incendi que puguin veure.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.