El Teià que volen els joves, a debat

Jove participaEl Casal de Joves de Teià organitza demà dissabte una jornada lúdica i participativa amb dos objectius: d’una banda, passar-s’ho bé, i de l’altra, escoltar les crítiques i recollir les propostes dels nois i noies del poble. L’aplec començarà a les 17h i acabarà amb un joc de làser tag i un sopar popular a l’exterior de l’Espai can Llaurador.

En David i en Marc, dinamitzadors del Casal, conviden els joves “a rajar” del poble i de l’Ajuntament. “Volem que la trobada serveixi per detectar les principals mancances del col·lectiu i que es proposin alternatives a aquests problemes. Volem que també sigui un acte empoderador i transformador”, diuen. Per fer-ho, es posaran en pràctica diverses dinàmiques de grup inspirades en l’educació no formal per fer-les el màxim de divertides i engrescadores possible.

Els aspectes a abordar són diversos. Es parlarà d’oci, esports, estudis, feina, mobilitat, habitatge i de tot allò que calgui.

El regidor de l’àrea, Andreu Porta, espera que la jornada serveixi per revisar el Pla Local de Joventut i reconsiderar algunes de les accions que es preveien, a partir de les opinions que s’expressin demà.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.