Campanya per identificar i esterilitzar mascotes a preus reduïts

sóc responsableFins al 30 d'abril, les persones interessades a identificar o esterilitzar les seves mascotes poden dirigir-se al Centre Veterinari Teià i beneficiar-se d'una rebaixa substancial en qualsevol d'aquests dos serveis pel fet d'estar adherit a la campanya Sóc responsable.

La iniciativa, que enguany arriba a la sisena edició, té com a objectius prevenir la pèrdua i la sobrepoblació de mascotes abandonades. Segons la Fundació per a l’Assessorament i l’Acció en Defensa dels Animals (FAADA), que n’és la impulsora, a l’Estat espanyol cada any es recullen més de 140.000 animals de companyia en protectores i centres d’acollida “i un dels motius és la cria particular”.

35 euros
D'acord amb l'ordenança municipal sobre tinença responsable d'animals domèstics, les regidories de Sanitat i Medi Ambient recorden que els gossos, els gats i les fures han d'estar obligatòriament identificats amb microxip i inscrits en el cens municipal de mascotes.

La inscripció en el cens es realitza a l'Ajuntament i és totalment gratuïta, però abans cal identificar l’animal amb un microxip. Fins al dia 30, el preu promocional per aquest servei al Centre Veterinari de Teià és de 35 euros.

Per a qui ho vulgui, l’esterilització també està bonificada, però el seu cost depèn de l’espècie, el gènere (mascle o femella), la mida de l’animal i la medicació del post-operatori.

Per beneficiar-se de qualsevol dels descomptes, abans cal accedir al web de FAADA, emplenar un formulari i apuntar el codi d’inscripció de cada animal, ja que haureu de facilitar-lo al vostre veterinari. Trobareu el formulari clicant aquest enllaç. Si teniu qualsevol consulta, no dubteu a trucar al Centre Veterinari Teià: 93 540 41 21.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.