El Casal de Joves convoca un concurs de fotos per Sant Jordi

instagramEl Casal de Joves de Teià se suma als actes culturals de celebració de la diada de Sant Jordi amb la convocatòria d’un concurs consistent a publicar a Instagram fotografies que representin la llegenda del drac a la població. Per participar-hi tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i etiquetar les imatges amb el hashtag #stjoveteià i fer esment al @casaldejovesteia.

El concurs és obert a qualsevol persona de 12 anys o més. En el cas dels menors de 18 anys, el fet de prendre-hi part implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

El termini per concursar-hi finalitzarà el dia 24 d’abril i no hi ha cap limitació pel que fa al nombre d’imatges per participant. Per la seva part, l’Ajuntament de Teià es reserva el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs a través dels seus canals d’informació.

Premis
La fotografia guanyadora serà la que obtingui més ‘m’agrada’ de totes. A aquest efecte, es deixarà un marge de 7 dies des del dia 24 d’abril perquè les darreres fotografies tinguin les mateixes opcions. El veredicte de la votació popular es farà públic el 2 de maig.

El concurs preveu l’atorgament com a primer premi d’un lot de productes per optimitzar el rendiment fotogràfic del mòbil, format per diversos objectius (tele, ull de peix, macro i gran angular), un pal de selfie, un comandament a distància per Bluetooth i un mini trípode.

Tanmateix, el jurat es reserva el dret d’atorgar un accèssit, si així ho considera oportú.

Podeu consultar les bases íntegres del concurs clicant aquest enllaç.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.