Dues exposicions de flors i un tast d’olors obriran dissabte el Maridatge dels sentits

Josefina RipollL’Ajuntament vol que Teià esdevingui la capital de les flors i el perfum del 6 al 14 de maig. Per això ha organitzat un festival a l’entorn de la diada de Sant Ponç que duu el nom de Maridatge dels sentits: flor, perfum i gastronomia amb activitats de tota mena i per a tots els gustos, com ara conferències, tallers, visites a cases i vivers de la població, així com una fira de minoristes dels tres gremis (els dies 13 i 14) amanida amb degustacions de vi i vermut, entre d’altres.

La primera edició del Maridatge dels sentits es posarà en marxa el pròxim dissabte dia 6 a les 18.30h amb la inauguració de dues mostres pictòriques a la masia de Ca l’Antiga. El vernissatge tindrà lloc al jardí, especialment decorat per a l’ocasió per Andreu March, d’AM Visual Merchandising.

La propietària de l’espai, Maria Àngels Pérez, i el crític d’art Josep Maria Cadena seran els encarregats de glosar les trajectòries i l’obra de Josefina Ripoll i Jaume Romagosa.

La primera és un referent local: “una de les artistes far de Teià”. Pintora, professora i amant de l’art, ha fet de tot: figurinisme, paisatge i natura morta. Però també de viva, com les flors. Amb el seu traç enèrgic i lleuger, Ripoll transmet benestar i joia a Una vida de flors.

A Flors, Jaume Romagosa aborda la mateixa temàtica, però des d’una altra perspectiva. Es declara enamorat dels jardins, sobretot dels anglesos, però la seva mirada no és de conjunt, sinó de detall: acosta la mirada a la flor fins a copsar-ne l’olor, el cromatisme i fins el moviment, si corre l’aire.

Un cop feta la presentació de les dues exposicions, que es podran visitar fins al 28 de maig de forma gratuïta cada divendres i dissabte de 17 a 20h i diumenge d’11 a 14h, tindrà lloc un tast d’olors de vins i perfums a càrrec d’Irene Gispert, d’Ainea Perfums.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.