Noves activitats a l’aire lliure i d’altres per aprofitar el migdia a La Unió i can Llaurador

Molassa RialsAmb l’arribada del bon temps, la Regidoria de Cultura ha enriquit la programació de l’Espai can Llaurador amb diverses activitats per fruir de l’aire lliure. La iniciativa s’anomena Primavera a l’era i consisteix en la realització, durant els mesos de maig i juny, de diverses sessions setmanals de gimnàstica abdominal hipopressiva (divendres d’11 a 12h), de flexibilitat i tonificació (divendres de 12 a 13h) i de tai-txi (dimarts i dijous de 9 a 10.30h) al pati exterior enrajolat de la masia.

També s’han organitzat dues sortides: una d’àmbit local per conèixer l’entorn de Teià i una altra per commemorar l’any Palau i Fabre. La primera tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de maig al matí i consisteix en una passejada des de la Molassa fins a la capçalera de la vall de Rials per gaudir del paisatge i descobrir la història, els conreus i els elements d’arquitectura popular d’aquest indret. L’excursió inclou la visita a la vinya de les Costes d’en Barnadas i el tast dels vins de finca que hi fa un jove viticultor.

El segon itinerari es farà el 27 de maig a Caldes d’Estrac. Es tracta d’una visita al poble i el Centre d'Art i Fundació Jaume Palau per conèixer els espais que van compartir en aquesta vila termal els poetes Jacint Verdaguer, Apel·les Mestres i Joan Maragall.

Ball i escriptura
També hi ha novetats a La Unió. Al maig, la Casa Municipal de Cultura estrena dues activitats: unes classes de jazz steps per aprendre a ballar, amb parella o sense, els diferents estils de swing (divendres a les 20.30h), i un taller per adquirir i practicar els recursos per escriure un relat (dimecres a les 20h).

Al maig, La Unió ofereix un nou horari de migdia amb l’ànim d’aprofitar aquesta estona abans de tornar a la feina o anar a buscar els fills a l’escola mitjançant tallers d'una hora de durada (de 15.15 a 16.15h) de conversa d’anglès, gimnàstica abdominal hipopressiva i mindfulness (meditació i ioga).

XarxesCerca de feina i informàtica
A més dels cursos i tallers habituals, la Regidoria de Cultura ha programat un curs d’iniciació a la informàtica per posar-se al dia de les noves tecnologies, internet i els principals programes de text, música i imatge (dimarts a les 17h) i dues noves sessions gratuïtes de desenvolupament competencial a l’Espai can Llaurador per millorar la nostra situació professional.

La primera s’ha fet avui dijous al matí, i la segona tindrà lloc el dia 18, a les 18h, i donarà pautes per identificar la professió que millor s’adapta al perfil de cada persona i per elaborar un pla d’acció destinat a reorientar-ne la carrera laboral.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.