Viles Florides premia Teià amb dues Flors d’Honor

viles floridesL'Ajuntament de Teià va ser guardonat el passat divendres, 22 de setembre, amb dues Flors d’Honor en la gala celebrada a Mollet del Vallès pel moviment Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i que reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. En aquests moments ja són 113 les poblacions catalanes que s’hi han adherit, 27 més que en l’edició de l’any passat.

L’alcalde, Andreu Bosch, va recollir la distinció de mans de la consellera d’Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret. Bosch hi va anar acompanyat de la perfumista Irene Gisbert, d'Ainea Perfums, i de la presidenta de l’espai cultural Ca l’Antiga, dues de les precursores del projecte Maridatge dels sentits: flors, perfum i gastronomia. L’alcalde va destacar la importància d’aquest reconeixement “tenint en compte que es tracta del nostre primer any” i va fer extensiu el seu agraïment a tots els qui ho han fet possible: “els serveis de manteniment municipal, els jardiners i viveristes locals, i els veïns i veïnes que tenen cura dels seus jardins i balcons”.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.