L'Ajuntament de Teià us convida al Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona

mitingAtletisme

La REGIDORIA D´ESPORTS vol convidar als teianencs a viure l´espectacle del MITING INTERNACIONAL D´ATLETISME “CIUTAT DE BARCELONA” que es celebrarà el proper divendres 22 de juliol a partir de les 19 hores a l´estadi de Montjuic.

Els Interessats poden passar a buscar les invitacions per l´AJUNTAMENT.

 

 


Article 20 del Reial Decret 203/2010, de 26 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament de prevenció de la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport (Llei 19/2007 de 11 de juliol).

 

L'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys és un recinte esportiu sota videovigilància per a la seguretat dels seus assistents i participants. Les causes que impedeixen l'accés al recinte i / o la permanència en el mateix són les següents:

a) Participar en altercats, baralles, baralles o desordres públics.
b) Introduir, portar o utilitzar qualsevol classe d'armes o d'objectes que puguin produir els mateixos efectes, com a elements punxants, tallants o de pes superior a 500 grams / mil.lilitres susceptibles d'utilitzar com a projectils, com ara aliments en recipients rígids, begudes embotellades o els seus envasos.
c) Introduir o estar en possessió de bengales, petards, explosius o, en general, productes inflamables, fumífers o corrosius i dispositius pirotècnics.
d) Trobar-sota els efectes de begudes alcohòliques, estupefaents, psicotròpics, estimulants o substàncies anàlogues.
i) Introduir o vendre qualsevol classe de begudes alcohòliques, substàncies estupefaents, psicotròpiques, estimulants o anàlogues.
f) Introduir, exhibir o elaborar pancartes, banderes, símbols o altres senyals amb missatges que incitin a la violència o al terrorisme, o en virtut del qual una persona o grup d'elles sigui amenaçada, insultada o vexada per raó del seu origen racial o ètnic, religió o conviccions, discapacitat, edat, sexe o orientació sexual.
g) Realitzar càntics, expressions, sons o actituds que incitin a la violència o al terrorisme o que pretenguin vexar una persona o grup d'elles per raó de la seva raça o ètnia, discapacitat, religió o conviccions, sexe o orientació sexual.
h) irrompre en el terreny de joc.
i) Haver estat sancionat amb la prohibició d'accés a qualsevol recinte esportiu mentre no s'hagi extingit la sanció.
j) Aquesta invitació queda subjecta segons la disponibilitat d'aforament.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.