Teià recull prop de 7.000 quilos d’aliments per al Gran Recapte

recapte2017Un cop s’han fet arribar tots els aliments a la seva destinació, Càritas parroquial de Teià ha donat a conèixer les quantitats recollides i ha expressat el seu agraïment a tothom que hi ha col·laborat, bé com a voluntari, bé com a donant.

Aquest és el tercer any que es realitza a Teià aquesta iniciativa solidària a favor del Banc dels Aliments. Enguany, a més dels dos punts de recollida tradicionals (un al Mercadona i un altre davant del Mercat Municipal) s’hi han afegit tots els centres educatius de la població i l’Esplai Itaca. Tot plegat s’ha traduït en un lleuger increment de la quantitat de queviures aportada, que s’ha situat a l’entorn de les 7 tones.

Al Mercadona es van omplir tretze banyeres i mitja (amb una mitjana de 500 quilos per cada contenidor), a les quals cal afegir els 120 quilos recollits al Mercat, els 90 aportats a l’Esplai Itaca i els 130 aplegats a les escoles i l’Institut.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.