Teià recull prop de 7.000 quilos d’aliments per al Gran Recapte

recapte2017Un cop s’han fet arribar tots els aliments a la seva destinació, Càritas parroquial de Teià ha donat a conèixer les quantitats recollides i ha expressat el seu agraïment a tothom que hi ha col·laborat, bé com a voluntari, bé com a donant.

Aquest és el tercer any que es realitza a Teià aquesta iniciativa solidària a favor del Banc dels Aliments. Enguany, a més dels dos punts de recollida tradicionals (un al Mercadona i un altre davant del Mercat Municipal) s’hi han afegit tots els centres educatius de la població i l’Esplai Itaca. Tot plegat s’ha traduït en un lleuger increment de la quantitat de queviures aportada, que s’ha situat a l’entorn de les 7 tones.

Al Mercadona es van omplir tretze banyeres i mitja (amb una mitjana de 500 quilos per cada contenidor), a les quals cal afegir els 120 quilos recollits al Mercat, els 90 aportats a l’Esplai Itaca i els 130 aplegats a les escoles i l’Institut.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
platges
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.