Llibres i pel·lícules, la nova proposta del Casal de Joves

HarryEl Casal de Joves i la Biblioteca can Llaurador de Teià han posat en marxa una nova proposta cultural adreçada als joves i adolescents: “una mena de Club de Lectura Juvenil per desmentir que els joves i els llibres són com l’aigua i l’oli, que mai no es barregen”, explica el tècnic Marc Panal.

Per fer-ho possible, es proposaran lectures que hagin servit d’inspiració a una pel·lícula de cinema. En aquest cas, es tracta de fer-ho al revés: primer es projecta el film i es realitzen activitats lúdiques sobre la història que narra i els personatges que hi apareixen, i després es deixa un mes de marge per llegir el llibre. Val a dir que no cal tenir-lo i comprar-lo, ja que es pot demanar en préstec al mateix Casal. En acabat, els participants hauran de dir què els ha agradat més: si l’original o l’adaptació cinematogràfica.

Avui, Harry Potter
Per començar i coincidint amb la celebració mundial de la Harry Potter Book Night, avui divendres a les 18h es farà el passi de la pel·lícula Harry Potter i la pedra filosofal al Casal de Joves, acompanyat d’aperitius, jocs i concursos.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.