Destinen prop de 70.000 euros a vialitat i edificis municipals

vialitatL’Ajuntament de Teià ha invertit 52.000 euros en la millora de la vialitat d’entrada al municipi a través de l'avinguda de José Roca Suárez-Llanos. Les obres van començar la setmana passada i van finalitzar abans d’ahir. En concret, s’han reposat diversos trams de paviment asfàltic entre el Passeig de la Riera i el carrer de Pep Ventura. En aquest indret s’ha habilitat un nou pas de vianants. A més, s’ha refet l’asfalt del carrer Rosa, s’ha reparat la vorera que hi ha davant de les oficines de Correus i s’han adequat els embornals d’aigües pluvials del sector.

Obres a Sant Berger
D’altra banda, aquest dilluns van començar les obres per arreglar la coberta de l’edifici municipal de Sant Berger situat al camí de Premià de Dalt. Es tracta d’un equipament que l’Ajuntament destina a entitats i la junta de la urbanització. Els treballs suposen un desembors de 16.000 euros i es preveu que quedin enllestits aquest divendres.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.