Les jornades d’emprenedoria Enlaira’t tornen del 6 al 8 de juny

Enlairat2018Els pròxims dies 6, 7 i 8 de juny se celebra la sisena edició de les jornades d'emprenedoria Enlaira't. Es tracta d’un cicle de conferències i tallers “amb l’objectiu de promoure l’empresa, l’emprenedoria i els projectes emergents” impulsat pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià, als quals s’hi ha sumat també per primer cop el de Montgat.

Enguany, les jornades giren a l’entorn del disseny centrat en l’usuari o HCD (de les seves sigles en anglès, Human Centered Design). El factor humà és el fil conductor de les activitats del programa, tant pel que fa a les persones que treballen a les empreses o institucions, com les que consumeixen productes o són usuàries dels serveis que s’ofereixen. A les sessions es parlarà de les darreres tendències d’innovació empresarial i dels beneficis econòmics i socials que té posar el focus en l’ésser humà per als usuaris finals i els diferents actors que integren la cadena de consum.

Inscripcions gratuïtes
El productor de televisió i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural el dimecres 6 de juny, a les 19.30h, a l’Hotel Arrey d’Alella. Seguidament tindrà lloc una sessió de networking o treball en xarxa sota el suggeridor nom de Vi.net, acompanyada d’una copa del celler Alta Alella.

Dijous dia 7 al matí, les Jornades es traslladaran a les instal·lacions d’Aigües de Barcelona per conèixer-les i realitzar-hi un workshop sobre la innovació en l’experiència del client a càrrec de Roc Fages, professor d’Innovació i desenvolupament de nous productes i serveis a l’Escola Universitària de Negocis de Caixa Terrassa (Euncet). A les 9.30h se sortirà en autocar des del Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou i s’hi tornarà a les 14h.

Per la tarda, de 17.30 a 18.30h, personal tècnic dels quatre ajuntaments organitzadors realitzaran una Sessió d’ajuts i beneficis per informar als assistents del suport i dels avantatges econòmics que l’administració local brinda als emprenedors. A continuació, tindrà lloc una conversa entre Belén Badia i Manel Real sobre el talent personal i el treball en equip, a partir de la seva experiència al capdavant de dues empreses catalanes d’èxit: Uriach i Som-hi Construccions, respectivament.

Les jornades finalitzaran divendres dia 8 a les 12h al Mercat Municipal de Montgat amb la conferència Les persones primer. Com treballar a l'empresa més feliç del món?, a càrrec de David Tomàs, emprenedor i autor del llibre homònim La empresa más feliz del mundo.

La participació a les diferents sessions és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament al web d'Enlaira't.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.