Les jornades d’emprenedoria Enlaira’t tornen del 6 al 8 de juny

Enlairat2018Els pròxims dies 6, 7 i 8 de juny se celebra la sisena edició de les jornades d'emprenedoria Enlaira't. Es tracta d’un cicle de conferències i tallers “amb l’objectiu de promoure l’empresa, l’emprenedoria i els projectes emergents” impulsat pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià, als quals s’hi ha sumat també per primer cop el de Montgat.

Enguany, les jornades giren a l’entorn del disseny centrat en l’usuari o HCD (de les seves sigles en anglès, Human Centered Design). El factor humà és el fil conductor de les activitats del programa, tant pel que fa a les persones que treballen a les empreses o institucions, com les que consumeixen productes o són usuàries dels serveis que s’ofereixen. A les sessions es parlarà de les darreres tendències d’innovació empresarial i dels beneficis econòmics i socials que té posar el focus en l’ésser humà per als usuaris finals i els diferents actors que integren la cadena de consum.

Inscripcions gratuïtes
El productor de televisió i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural el dimecres 6 de juny, a les 19.30h, a l’Hotel Arrey d’Alella. Seguidament tindrà lloc una sessió de networking o treball en xarxa sota el suggeridor nom de Vi.net, acompanyada d’una copa del celler Alta Alella.

Dijous dia 7 al matí, les Jornades es traslladaran a les instal·lacions d’Aigües de Barcelona per conèixer-les i realitzar-hi un workshop sobre la innovació en l’experiència del client a càrrec de Roc Fages, professor d’Innovació i desenvolupament de nous productes i serveis a l’Escola Universitària de Negocis de Caixa Terrassa (Euncet). A les 9.30h se sortirà en autocar des del Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou i s’hi tornarà a les 14h.

Per la tarda, de 17.30 a 18.30h, personal tècnic dels quatre ajuntaments organitzadors realitzaran una Sessió d’ajuts i beneficis per informar als assistents del suport i dels avantatges econòmics que l’administració local brinda als emprenedors. A continuació, tindrà lloc una conversa entre Belén Badia i Manel Real sobre el talent personal i el treball en equip, a partir de la seva experiència al capdavant de dues empreses catalanes d’èxit: Uriach i Som-hi Construccions, respectivament.

Les jornades finalitzaran divendres dia 8 a les 12h al Mercat Municipal de Montgat amb la conferència Les persones primer. Com treballar a l'empresa més feliç del món?, a càrrec de David Tomàs, emprenedor i autor del llibre homònim La empresa más feliz del mundo.

La participació a les diferents sessions és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament al web d'Enlaira't.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.