Beques escolars i ajuts al lloguer, fins al 15 i 29 de juny

calendari 01La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Teià mantenen obertes tres convocatòries d’ajuts que es poden tramitar a través de l’àrea de Serveis Socials Bàsics, a ca la Cecília.

A més, el Ministeri de Serveis Socials ha fet públic el programa de turisme i termalisme de l'Imserso per a les persones pensionistes.

En tots els casos es recomana sol·licitar data d’entrevista al telèfon 93 555 12 34 de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 17 a 20h.

Ajuts al lloguer d’habitatges
El termini finalitza el 29 de juny. Segons les condicions i requisits fixats pel Departament d’Habitatge, l'import de l’ajut pot cobrir el 40% del lloguer anual de l'habitatge, amb un límit màxim de 200 euros mensuals. El preu del lloguer no pot ser en cap cas superior als 600 euros mensuals i hi poden optar totes les persones arrendatàries que estiguin al corrent de les seves obligacions i tinguin uns ingressos familiars inferiors a 2,8 vegades l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), que l’any 2016 va ser de 22.365 euros. A més, l'habitatge objecte de la subvenció ha de constituir el domicili habitual i permanent del sol·licitant, ha d’estar-hi empadronat, i no pot disposar de la titularitat de cap altre habitatge. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en aquest enllaç.

Beques menjador
El termini finalitza el 15 de juny. Segons les bases establertes pel Consell Comarcal del Maresme en conveni amb el Departament d'Ensenyament, es poden beneficiar d’ajuts individuals al menjador escolar per al curs 2018-2019 els fills en edat escolar d’aquelles famílies que amb rendes inferiors a 9.667,30 euros en cas d’un sol adult sustentador i de 14.500 euros en cas que en siguin dos. Per cada infant de la unitat familiar, aquest import s’incrementa en 2.900€. Trobareu més informació sobre la convocatòria clicant en aquest enllaç.

Ajuts per a llibres i material escolar
El termini finalitza el 15 de juny. L'Ajuntament de Teià dota econòmicament els alumnes de qualsevol centre escolar de primària i secundària –de P3 a 4t d’ESO– empadronats al poble i la unitat de convivència dels quals no superi un determinat volum d’ingressos després de restar-ne 569,12€ en concepte de despesa d’habitatge, ja es tracti d'hipoteca o lloguer. Trobareu més informació sobre la convocatòria clicant en aquest enllaç.

Viatges Imserso
El 14 de juny finalitza el termini de presentació de sol·licituds per participar en la primera fase del programa de turisme de l’Imserso per a la temporada 2018-2019. Aquesta sol·licitud és obligatòria per a totes les persones que no s’hi han acreditat mai. Tenen dret a gaudir d’un viatge amb allotjament en règim de pensió completa totes les persones majors de 65 anys que siguin pensionistes en qualsevol de les seves modalitats (jubilació, viduïtat i altres supòsits), així com els seus cònjuges o parelles de fet. Trobareu més informació al respecte en aquest enllaç.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.