Aquest dissabte, festa jove a Teià!

corresponsalsAquest dissabte, el parc de can Godó acollirà una festa organitzada pels corresponsals del Casal de Joves als instituts Turó d’en Baldiri, Maremar i altres centres del Masnou. Durant tot el dia s’hi faran tallers, actuacions musicals i un vermut i dinar populars. També hi haurà servei de bar i tómbola. La gresca acabarà al vespre amb el joc del quinto i un final de festa amb moltes sorpreses.

L’objectiu de la festa és triple: gaudir-ne, donar a conèixer la tasca que fan els corresponsals i aconseguir diners per anar de viatge de fi de curs a Eurodisney.

Els corresponsals
Els corresponsals són estudiants de secundària de Teià que fan d’enllaç entre els seus centres d’estudi i els serveis de Joventut de l’Ajuntament. Són el canal més directe per conèixer les inquietuds, necessitats i prioritats dels adolescents i joves del poble. Ells s'encarreguen de portar informació del Casal de Joves fins a l'institut, així com de recollir i traslladar les demandes dels seus companys al Casal.

En poc més d’un any, la seva figura ha anat evolucionant fins a crear un grup d’una trentena de nois i noies de 12 a 18 anys que s'ha anat cohesionant de mica en mica a còpia d’organitzar activitats conjuntes i autogestionades com el túnel del terror, el caga tió o la primera festa dels corresponsals.

El regidor de Joventut, Andreu Porta, explica que “qualsevol jove que estigui cursant com a mínim 1r d'ESO pot ser corresponsal”, i anima els nous alumnes del curs vinent a fer-se’n. “L'objectiu és que s’ho passin bé i comencin a empoderar-se i a entrar en dinàmiques participatives, complint amb la funció social del Casal com a escola de ciutadania”.

De Port Aventura a París
El viatge a Disneyland París és un premi a la seva feina. L'any passat es va realitzar una primera sortida de fi de curs a Port Aventura, a mode de prova pilot. En vista de l’èxit, enguany el grup ha triat la destinació i s’ha encarregat de gestionar tot el viatge, que es realitzarà del 26 al 28 de juny.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.