700 alumnes inicien el curs escolar a Teià

Institut Teia 638 alumnes d’educació infantil, primària i secundària van encetar ahir el curs 2018-2019 als centres escolars de titularitat pública de la població, que s’afegeixen als 60 infants que el passat dia 6 van començar l’adaptació a l’Escola Bressol Municipal Els Galamons. Un cop més, aquest centre pràcticament ha exhaurit la seixantena de places que ofereix, ja que únicament queden tres places per a nadons a P0. A P1 hi ha 13 infants i la franja de P2 està desdoblada en dos grups de 20 nens i nenes cadascun.

L’Escola El Cim recupera el seu pols habitual amb 417 alumnes d’entre 4 i 12 anys. Són 19 menys que el curs passat, però la regidora d’Educació, Montse Riera, assegura que “s’ha produït un augment considerable dels nens i nenes de 3 anys que permet ser optimistes de cara al futur”. En total, hi ha 113 escolars d’educació infantil (P3, P4 i P5). La primària, al seu torn, es divideix entre els 92 alumnes de cicle inicial (1r i 2n) els 115 de cicle mig (3r i 4t) i els 97 de cicle superior (5è i 6è).

Durant les vacances, l’Ajuntament ha invertit en el col·legi 60.000 euros en obres i accions de millora com la col·locació d’una línia de vida a la teulada, la instal·lació de llums LED a diverses aules i la pavimentació del pati d’educació infantil, tot i que encara resten alguns serrells per acabar. Per la seva part, la Generalitat va comunicar al llarg de l’estiu que els treballs de seguretat i accessibilitat que tenia previstos s’executaran al llarg del curs sense interferir en la dinàmica del centre.

Nova fornada a l’Institut
L’Institut Turó d’en Baldiri ha tingut un repunt d’alumnes de 1r d’ESO, de manera que els 221 alumnes del centre queden distribuïts de la següent forma: 60 a 1r, 56 a 2n, 57 a 3r i 48 a 4t.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
platges
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.