700 alumnes inicien el curs escolar a Teià

Institut Teia 638 alumnes d’educació infantil, primària i secundària van encetar ahir el curs 2018-2019 als centres escolars de titularitat pública de la població, que s’afegeixen als 60 infants que el passat dia 6 van començar l’adaptació a l’Escola Bressol Municipal Els Galamons. Un cop més, aquest centre pràcticament ha exhaurit la seixantena de places que ofereix, ja que únicament queden tres places per a nadons a P0. A P1 hi ha 13 infants i la franja de P2 està desdoblada en dos grups de 20 nens i nenes cadascun.

L’Escola El Cim recupera el seu pols habitual amb 417 alumnes d’entre 4 i 12 anys. Són 19 menys que el curs passat, però la regidora d’Educació, Montse Riera, assegura que “s’ha produït un augment considerable dels nens i nenes de 3 anys que permet ser optimistes de cara al futur”. En total, hi ha 113 escolars d’educació infantil (P3, P4 i P5). La primària, al seu torn, es divideix entre els 92 alumnes de cicle inicial (1r i 2n) els 115 de cicle mig (3r i 4t) i els 97 de cicle superior (5è i 6è).

Durant les vacances, l’Ajuntament ha invertit en el col·legi 60.000 euros en obres i accions de millora com la col·locació d’una línia de vida a la teulada, la instal·lació de llums LED a diverses aules i la pavimentació del pati d’educació infantil, tot i que encara resten alguns serrells per acabar. Per la seva part, la Generalitat va comunicar al llarg de l’estiu que els treballs de seguretat i accessibilitat que tenia previstos s’executaran al llarg del curs sense interferir en la dinàmica del centre.

Nova fornada a l’Institut
L’Institut Turó d’en Baldiri ha tingut un repunt d’alumnes de 1r d’ESO, de manera que els 221 alumnes del centre queden distribuïts de la següent forma: 60 a 1r, 56 a 2n, 57 a 3r i 48 a 4t.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.