El Dia Internacional de la Gent Gran eixampla les activitats

gent gran 2018L’envelliment actiu i de qualitat torna a ser el fil conductor de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran a Teià. Enguany, el programa d’activitats creix i es diversifica, per la qual cosa s’estructurarà a l’entorn de dos caps de setmana consecutius: l’últim de setembre i el primer d’octubre.

Homenatge a la vellesa
El divendres 28 de setembre, a les 18h, la sala gran de La Unió acollirà una xerrada del psicòleg i escriptor Antoni Bolinches sobre El secret de l’autoestima i com millorar-la. A continuació es donarà pas a una sessió intergeneracional de Jocs de 0 a 99 en què avis, adults i nens es divertiran plegats fins a les 22h. L'activitat inclou un refrigeri per als participants i compta amb la col·laboració del Casal de Joves.

L’endemà dissabte a les 10.30h, la responsable de gimnàstica de la Gent Gran, Begoña Janer, s’encarregarà de dinamitzar el circuit lúdic-esportiu A 100 cap als 100, a la plaça de la Cooperativa. Pels volts de les 13h s’oferirà un vermut a tots els assistents.

A les sis de la tarda, la sala gran de La Unió serà escenari del 67è Homenatge a la Vellesa. El berenar serà amenitzat amb l’actuació musical de Gabriel Vallone i es clourà amb el lliurament d’un petit obsequi per a les persones majors de 74 anys

Diumenge 30 setembre, a les 12.30h, a l’església de Sant Martí s’oficiarà la missa solemne del Dia Internacional de la Gent Gran.

Sortida a Manlleu
El dijous 4 d’octubre, a les 18h, la Biblioteca de can Llaurador organitza el recital Paraules d’humor i amor, a càrrec de la cantant Martina Escoda i del músic Francesc Bombí-Vilanova.

Per acabar, el dissabte 6 d’octubre es farà una visita guiada (amb sortida de Teià a les 8.30 i arribada a les 18.30h) a la Colònia Rusiñol i al Museu del Ter a Manlleu, amb dinar inclòs. El preu d’aquesta activitat, que inclou les visites, el restaurant i l'autocar, és de 10 euros i cal apuntar-s’hi abans del 3 d’octubre.

Transport gratuït
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però és necessari inscriure-s’hi prèviament a les oficines de l’Ajuntament o bé al Casal de la Gent Gran de ca la Cecília.

Durant les jornades es posarà en marxa un servei de transport gratuït per a persones amb mobilitat reduïda. Per fer-ne ús cal sol·licitar-ho amb antelació a l’Ajuntament de Teià (tel. 93 540 93 50) o al web www.teia.cat/diagentgran
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
platges
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.