La Regidoria d’Esports amplia l’oferta d’activitats al Poliesportiu

infoesports2018Com cada setembre, la Regidoria d’Esports ha editat un tríptic informatiu que properament es repartirà a tots els domicilis per donar a conèixer la nova programació que s’ofereix des del Poliesportiu Municipal El Cim.

Activitats per a infants i joves
En l’apartat d’activitats formatives per a nens i nenes, el Poliesportiu manté la planificació habitual, basada en el foment del desenvolupament motor i psicològic a través de valors educatius com l’esforç, el respecte, l’esportivitat i el treball en equip.

Els infants de 4 a 8 anys poden triar dues opcions per iniciar-se de forma lúdica: o bé Balla, balla (dimarts i dijous de 16.30 a 18h) o bé Multiesport (dilluns, dimecres i dijous de 16.30 a 18h). Les activitats per a nois i noies de 8 a 12 anys tenen la música i el ball com a fil conductor: Hip Hop (dilluns i dimecres de 16.30 a 18h) i Style dance (divendres de 16.45 a 18.15h), mentre que els joves de 13 a 18 anys tenen la possibilitat de fer Young fit (dimarts i dijous de 18 a 19h).

Tres novetats per a adults
En total, el Poliesportiu ofereix una quinzena d’activitats dirigides per monitors titulats destinades al públic adult. Al fulletó hi trobareu reproduïda una graella amb l’horari setmanal i una breu descripció de cadascuna d’elles.

Aquest curs, a les tradicionals classes de zumba, tonificació, spinning, pilates o tai-txi s’hi afegeixen tres disciplines noves: la principal novetat és el Cross Cim (dilluns i dimecres de 19 a 20h i dimarts 9.15 a 10.15h), Hiit fitness (dilluns i dimecres de 21 a 21.15h, i dijous de 10.20 a 10.35h), Cool funky (divendres de 21 a 22h). Cross Cim és un programa d’entrenament d’alta intensitat per augmentar la capacitat cardiovascular, perdre pes i enfortir la musculatura, Hiit fitness es basa en intervals de 15 minuts d’alta velocitat d’execució, i Cool funky fusiona diferents tècniques de balls urbans amb música variada,

Altres informacions
A més de les normes d’ús del pavelló i de les condicions d’accés lliure al gimnàs, el tríptic incorpora informació bàsica sobre la resta d’equipaments esportius públics (Camp de futbol de Sant Berger, Piscines Municipals i parc de Vallbellida), així com les dades de contacte dels clubs i entitats esportives de la població de bàsquet, dòmino, excursionisme, futbol, futbol 7, futbol sala, judo, patinatge, petanca, pàdel, tennis i pitch & putt.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
platges
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.