El delegat de la Generalitat visita Teià

visita delegatAquest matí, el delegat del Govern a les comarques de Barcelona, Juli Fernàndez, s’ha entrevistat a Teià amb el seu alcalde, Andreu Bosch, per conèixer els projectes que el municipi té pendents de resoldre amb la Generalitat, amb la voluntat d’agilitar-ne la resolució.

Fernàndez ha estat rebut a l’Ajuntament per una representació de la corporació en què també hi eren presents els regidors Iago Albert i Sílvia Marcos (ERC-Compromís amb Teià), Teresa Casellas, Núria Andinyac i Abel Ballesteros (GT) i Gemma Rosell (PDeCAT).

Durant la seva estada, el delegat ha visitat el celler romà de Vallmora i ha repassat les obres de renovació del clavegueram del passeig de la Riera i les del nou accés per a vianants al Centre Enoturístic i Arqueològic des de l’àrea de descans de l’autopista.

visita delegat 02Tres sol·licituds
Entre les reclamacions que l’alcalde ha posat sobre la taula hi ha dues sol·licituds al Departament de Territori: d’una banda, la construcció d’una rotonda que resolgui la connexió de l’N-II al Masnou amb la carretera de Teià, i, de l’altra, la cessió a favor de l’Ajuntament de la planta de tractament de fangs que l’Agència Catalana d’Aigua (ACA) no fa servir des de fa anys amb l’objectiu de destinar-la als serveis de Manteniment i a la transferència de biomassa.

A més, Bosch ha recordat la inversió que el Departament d’Ensenyament té ajornada a l’escola El Cim, i ha insistit en la necessitat que la Direcció General de Turisme reforci la retolació de l’itinerari per a vianants a Vallmora. L'Ajuntament també ha manifestat el seu interès a obtenir la cessió de les places d'aparcament que la Generalitat té en propietat i que no utilitza al pàrquing subterrani de la Cooperativa.

Autopista i soterrament
En clau de futur, l’alcalde també ha reivindicat la necessitat de soterrar la Riera i de comptar amb accessos directes a l’autopista C-32.

Abans de finalitzar la visita, el delegat ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha estat obsequiat amb alguns presents institucionals.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.