60a edició de l'HOMENATGE A LA VELLESA Destacats

cartell_2011_butlleti

 

Un any més es torna a celebrar l’Homenatge a la Vellesa. La data serà el diumenge 2 d’octubre en la que el Patroant d’Homenatge a la Vellesa amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Institut de Teià reunirà a tota la gent gran de Teià per celebrar la 60a edició de l’Homenatge a la Vellesa.

Aquest Homenatge, una festa de la més tradicionals del poble, és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, Institut, entitats, empreses, comerços i veïns particulars.

El Patronat d'Homenatge a la Vellesa de Teià és una entitat sense ànim de lucre i la única activitat que dur a terme és la de celebrar aquest merescut Homenatge a tots els avis i àvies majors de 74 anys de Teià.

Per poder realitzar l'Homenatge es necessita de la col·laboració econòmica del poble de Teià, per això aprofitem aquest escrit per fer una crida als veïns, entitats, comerciants i empresaris a que s'animin a col·laborar en l'Homenatge d'aquest any.

L'aportació econòmica es pot realitzar en els següents punts de recollida:

 - Perruqueria M ª Dolors

- Merceria Olivé

- Casal Gent Gran

- La Caixa n º compte: 2100-1371-44-0200031252

- Caixa Laietana n º compte: 2042-0060-03-3300011251

El Patronat de la Vellesa aprofita per donar les gràcies per endavant a tots els seus amics i  col·laboradors.

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.