El consultori de Teià modifica el servei de pediatria i incorpora més personal mèdic

pediatreL’Institut Català de la Salut (ICS) ha anunciat que l’equip assistencial del consultori local de Teià ha passat de dos a tres metges. A partir d’avui, 1 de febrer, un nou metge de família atendrà en horari alternat de matí i de tarda, i una nova infermera visitarà tres dies a la setmana.

L’arribada d’un altre facultatiu permet d’ampliar el temps d’assistència i dedicació a cada pacient i, alhora, reduir el temps d’espera per obtenir visita. A més, gràcies a aquesta incorporació s’ha pogut redistribuir el nombre de pacients assignats a cada metge, de manera que diverses persones que fins ara tenien el seu professional de referència al CAP d’Ocata ara el tindran a Teià mateix, la qual cosa els estalviarà nombrosos desplaçaments.

Pediatria, dilluns i dimecres
L’ICS també ha comunicat canvis en el servei de pediatria. A partir del mes de març, es modificarà parcialment l’horari d’aquesta especialitat: dilluns se seguirà prestant per la tarda, com fins ara, i dimecres passarà al matí. D'aquesta manera s'espera cobrir la demanda dels usuaris en aquesta franja horària.

Amb aquests canvis, que han estat acollits amb satisfacció per la Regidoria de Salut, l’ICS espera “millorar-ne l’accessibilitat, afavorir la visita concertada i oferir una millor atenció a la urgència”.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.