El Casal de Joves estrena climatització i nou horari

jovesA partir d’avui, el Casal de Joves de Teià canvia el seu horari d’obertura per adequar-se a les demandes i necessitats dels seus usuaris. D’ara endavant, l’equipament obrirà al públic tres dies: dimecres de 10 a 13h, dijous de 17 a 20h i divendres de 17 a 22h.

L’adopció del nou horari coincideix amb la reobertura de l’equipament, després de dues setmanes d’obres. Durant aquest temps s’hi han instal·lat tres unitats de climatització per condicionar tèrmicament les oficines i els espais comuns. Els treballs han suposat una inversió de 21.750 euros.

El regidor de Joventut, Andreu Porta i Espelt, considera que “això suposarà una millora substancial del Casal, ja que tindrà unes temperatures adequades tant a l'hivern com a l'estiu i serà molt més confortable”. Es tracta d’una mesura que estava prevista al Pla Local de Joventut “perquè els joves tinguin espais que se sentin seus i siguin capdavanters”

El regidor explica que “també hem renovat els jocs de taula i hem adquirit una PlayStation 4 amb realitat virtual” i ha anunciat que “estem generant dos espais diferenciats perquè els joves de diferents edats s'hi trobin més còmodes”.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.