Comença la campanya de seguretat infantil en el vehicle

IMG_3788Bona acollida per part de pares, mares i docents de la campanya de seguretat infantil en el vehicle. Molts usuaris que a diari transporten a l’escola menors en cotxe han aprofitat la iniciativa per esclarir els seus dubtes sobre l’ús adequat d’elevadors, cadiretes i elements de seguretat dels infants en els vehicles.
Els agents de la policia local de Teià han lliurat els tríptics informatius de la campanya i han respost a les preguntes tècniques de conductors i conductores de vehicles que transporten nens sobre la relació que hi ha entre l’alçada i edat dels nens i els sistemes de seguretat infantil viaria.
La regidoria d’educació, la Sra. Bàrbara Furment i el cap de la policia local el Sr. Guillermo Vicente, valoren molt positivament aquesta iniciativa que forma part del programa establert d’educació viària i creuen que gràcies a la informació tramesa als usuaris en el futur es podran evitar molts accidents de víctimes menors d’edat que circulen de forma inadequada.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.