La teianenca Judit Mas i la seva parella Campions de Catalunya de ball esportiu 2011

ballSalo2011El 24 i 25 de setembre d’enguany, es van celebrar els Campionats de Catalunya de Ball Esportiu 2011 a Sta. Maria de Palautordera, i que la Judit Mas, teianenca, juntament amb la seva parella de ball Jordi Vengohechea, van quedar Campions de Catalunya dels 10 Balls Junior II, així com Sub-campions de Catalunya de Standard, aquest darrer títol per tercera vegada consecutiva. La Judit i en Jordi també han estat Sub-campions d’Espanya dels 10 Balls Junior II 2011, que es va celebrar a principis d’any a Guadalajara.

Des de l'ajuntament de Teià felicitem la Judit i en Jordi i els desitgem molts més èxits.

Una mica d'història:

Tan el Jordi com la Judit, van iniciar-se en els balls de saló com una activitat extraescolar al setembre del 2005 a l’escola de ball Pas Bàsic, ballant en diferents parelles. A l’abril de 2007, comencen a ballar junts i entren a formar part de l’equip de competició del CBE Pas Bàsic dirigit pel Sergi Puértoles, anant a competir gairebé cada diumenge.

Al desembre del 2009, a Manresa, queden Sub-campions de Catalunya Junior I en la modalitat d’estándard i 3r. Classificat de Catalunya Junior I dels 10 Balls, ( quan parlo dels 10 Balls, són la modalitat d’estándar i llatins junts, cinc balls de cada)

L’any 2010, al febrer a Alcorcón, al Campionat d’Espanya Junior II dels 10 Balls, queden vuitens, i al mes de març, a Torredembarra entren a la final del Campionat d’Espanya  Junior II d’estàndard, i queden en 5ª posició. Aquest mateix any , a l’octubre, la Federació Catalana de Ball Esportiu, els introdueix al llistat d’esportistes ARC (Alt Rendiment Català), fet que fa que dupliquin gairebé les hores d’entrenament. I al mes de desembre, a Amposta, aconsegueixen de nou el Sub-campionat de Catalunya Junior II d’estàndard i també el dels 10 Balls.

Aquest any 2011, al gener a Guadalajara, han quedat Sub-campions d’Espanya Junior II dels 10 Balls, al març a Castelldefels, 3r. classificat del Campionat d’Espanya Junior II en modalitat estàndard i la 5ª posició al Campionat d’Espanya Junior II en modalitat llatins, essent l’única parella espanyola que ha arribat a les tres finals.

Aquest  setembre, com ja et vaig comentar, van quedar Campions de Catalunya Junior II dels 10 Balls, Sub-campions de Catalunya Junior II estàndard i 3r. classificat de Catalunya Junior II Llatins.

Actualment, entrenen de 20  a 26 hores setmanals, rebent a Itàlia, classes de professors internacionals i cursen els dos 4t. ESO, en Jordi a l’IES Alella i la Judit, al SES Teià. Els seus entrenadors han estat sempre el Sergi Puértoles i l’Elisabeth Olmo, gràcies a ells, així com l'equip de professionals de Pas Bàsici i a l’esforç del Jordi i la Judit, han aconseguit aquestes fites.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.