La Regidora Ma Teresa Casellas es reuneix de nou amb el Diputat Jordi Subirana per concretar accions en benefici del comerç teianenc

El diputat d'Igualtat, Ciutadania i Benestar social, Josep Oliva, va participar dimecres a la constitució de la Taula municipal de persones amb discapacitat intel·lectual de Mollet del Vallès. D'altra banda, el diputat de Comerç i Esports, Jordi Subirana, es va reunir ahir amb la regidora de Teià, M. Teresa Casellas, i la  regidora de Cànoves i Samalús, Roser Dols.


La Taula municipal de persones amb discapacitat intel·lectual de Mollet del Vallès agrupa administracions, entitats i organismes que treballen en aquest àmbit al municipi amb l'objectiu de coordinar esforços i activitats en el sector de la discapacitat i ser una única veu que els faci més visibles. A la constitució de la taula, van ser presents, a part del diputat Oliva, l'alcalde, Josep Monràs; la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament, Anna Díaz; i representants de les entitats que en formen part: l'AMPA de Can Vila, l'AMPA del Taller Alborada i El Bosc, l'Associació Alb-Bosc i l'Associació d'Usuaris del CAE Mollet.

En les seves paraules, Oliva va afirmar que Mollet és capdavantera en serveis a les persones amb discapacitat i que havia «vingut per aprendre i poder exportar després a altres municipis aquesta experiència que s'engega de manera pionera a la ciutat de Mollet».

D'altra banda, el diputat de Comerç i Esports de la Diputació, Jordi Subirana, va reunir-se, ahir, amb la regidora de Teià, M. Teresa Casellas, i la  regidora de Cànoves i Samalús, Roser Dols. En ambdues reunions, es van tractar temes d'interès municipal per aquestes administracions. Aquestes reunions s'inscriuen en el desplegament de contactes oficials entre la Diputació i representants de les principals administracions del país.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.