Demà divendres les escoles obriran les seves portes amb cautela

schoolTal i com ha anunciat aquesta tarda el conseller Felip Puig, demà divendres les escoles municipals obriran en un principi les seves portes almenys al Maresme.

A Teià, a menys que la situació meteorològica no ho permeti, està previst que obrin les seves portes la LLar d'infants Municipal Els Galamons, l'Escola El Cim i l'IES de Teià amb cautelosa normalitat.

Aquesta informació però, està subjecte a nous canvis depenent de les novetats que ens vagin arribant des del CECAT  (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya). Preguem estigueu atents i us mantingueu alerta sobre les properes noticies que puguin anar sortint, tant en aquest espai o bé des del web de la Generalitat de Catalunya (departament d'Interior) on es va informant puntualment de la situació.

Tanmateix ha quedat suspès el transport escolar interurbà a la comarca d'El Maresme entre d'altres. Cal remarcar que aquesta mesura no afecta el transport escolar de carácter urbà ni suposa la suspensió de l’activitat escolar.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.