Èxit d'assistència a l'assemblea informativa sobre el règim especial de treballadors/es de la llar

assembleaTreballadoresLlarAmb una assistència d’aproximadament 30 persones, el passat dijous 16 de febrer es va celebrar una assemblea informativa sobre el règim especial de treballadors/es de la llar i les modificacions legals en relació a l’arrelament social, laboral i familiar. Organitzada pel Centre d’Informació per a Treballadors i Treballadores Estrangers (CITE), representat per l’advocat especialitzat en estrangeria Idrissa Djiba, i Serveis Socials de Teià, amb la col·laboració de GRAMC, que va cedir per a l’acte el seu local Karambu al Casal Parroquial.

A l’acte,  hi van participar activament Neus Coll, sòcia i voluntària de GRAMC, i la regidora d’Hisenda i Educació de l’Ajuntament de Teià, Bárbara Furment.

El Servei d'Assessorament en Matèria d'Estrangeria (SAME), servei gratuït mancomunat entre els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià, ofereix tant a treballadors com a empresaris informació i orientació. El servei es presta els dijous de 16.00h a 20.00h a l’edifici Roger de Flor del Masnou, sol·licitant cita prèvia al telèfon 93 557 18 00.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.