Primera Nit de l'Esport a Teià

Prop de 100 persones van assistir a la 1ª Nit de l'Esport de Teià que es va celebrar el passat 2 de juny a l'Escola El Cim i que la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha organitzat amb l'objectiu de fer un reconeixement públic a les entitats esportives i a les persones que hi formen part per la seva tasca, dedicació i compromís de manera desinteressada en vers Teià.
L'acte que es va iniciar amb un sopar elaborat i servit de manera altruista per un grup de teianencs va continuar amb el reconeixement a les totes les entitats esportives . Els presidents d'aquestes van recollir de mans dels diferents regidors presents i de l'alcalde un record commemoratiu de l'acte.

A continuació, es va fer un reconeixement públic a diferents esportistes, ja fos per la seva trajectòria esportiva o per algun fet esportiu puntual. Així doncs, l'Antoni Canalias, en Jordi Ramentol, l'Alejandro Garcia, en Juan José Arranz i l'Equip Teià Gota a Gota van rebre aquest reconeixement.

I la gala va finalitzar amb el més esperat de la nit, la 1ª Edició de les Distincions al Mèrit Esportiu Vila de Teià, amb les quals es va homenatjar aquells esportistes o equips que durant el 2011 van protagonitzar actes de rellevància.

Els premiats amb la Distinció varen ser:
- Fet esportiu més destacat del 2011: 4rt Torneig Internacional de Judo
- Equip adult més destacat del 2011: El 1r equip Femení del Teià Futbol Cinc
- Esportista infantil més destacat del 2011: Anna Munné del Teià Futbol Cinc i Samuel Baixeras del Club Judo Teià
- Trajectòria de promoció de l'esport més destacada: Sr Enric Carnicero.

Galeria d'imatges

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.